Lähtölistat ja kilpailijatiedote pitkäperjantain koulukilpailuihin

12.4.2017

KILPAILIJATIEDOTE 14.4.2017

*TUNTIHEVOSILLA KILPAILEVAT RATSASTAJAT HUOM!

-Radanrakennus klo.9.00 perjantai-aamuna ja purku heti viimeisen luokan loputtua.

-Tallille saa mennä aikaisintaan 8.30. Talli pidettävä rauhallisena valmisteluista huolimatta.

-Ensimmäisten luokkien (1&2) ratsukoille riittää verryttelyyn tulo noin neljää ratsukkoa ennen omaa vuoroasi. Suorituksen jälkeen kävele ratsuasi hetki ja vie se talliin (jollet ole heti aivan alussa seuraavassa luokassa).

-MUISTA SIIVOTA OMAT JÄLKESI JA HUOLTAA RATSUSI!

1. Ilmoittautuminen ja maksut Cafe Prestigeen. Löytyy kentän vierestä,pitkän vaalean tallin päädystä, käynti sisään lasiterassin läpi. Maksut ainoastaan käteisellä. Samassa paikassa KopRan buffetti.

2. Paikalla tulee olemaan useita ulkopuolisia ratsukoita, huomioithan tämän saapuessasi piha-alueelle ja saavut rauhallisesti.

3. Vesipiste löytyy merkittynä pienen maneesin nurkalta. Samassa paikassa myös kottikärryt ja talikko. Siivoathan kaikki omat ja hevosesi jäljet, kiitos. WC maneesin kulmalla, portaat ylös maneesikahvioon.

4. Käsihevosalue kentällä. Ei juoksutusta! Koirat pidettävä kytkettyinä.

5. Verryttelyalueella ison maneesin nosto-oven puoleisessa päädyssä saa olla 6 verryttelevää ratsukkoa + radalla suorittava ratsukko. Tuntiratsastajat huom! älkää yliverrytelkö.

6. Aikataulujen sujuvuuden takaamiseksi suoritukset alkavat radan sisältä. Kun edellinen ratsukko on lopettanut suorituksensa voit ratsastaa heti aitojen sisään. Suorituksesi alkaa tuomarin lähtömerkistä.

7. Aikataulut lähtölistoissa ovat suuntaa antavia, niissä saattaa olla muutoksia päivän sujuvuuden mukaan. Seuraa kuulutuksia oman luokkasi aikana.

8. Numero kilpailupaikalle torstaina 040 962 75755. Kilpailuidenjohtaja Helena Rosti-Salo.

9. Kilpailupaikan osoite Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskus, Korpikyläntie 198 15880 Hollola.

Tervetuloa!