Korpikylän Ratsastajat edustivat hienosti kahtena ensimmäisenä Spring Tour päivänä!

26.5.2017

Janina Kukkonen & Ribon
Hanna Järvinen & Kontüra

Torstaina 25.5 1-tason kilpailuissa sijoittui luokassa 5, 100cm, Sara Vornanen ratsulla Shiling ollen viides. Luokassa 4, 90cm, Sari Simola ratsasti seitsemänneksi hevosellaan Bucatti. Samassa luokassa kahdeksanneksi sijoittui Heidi Etelä ratsullaan Virsaitis.

Perjantaina 26.6 2-tason kisoissa upeasti luokassa 1, 80cm, neljänneksi ratsasti Janina Kukkonen hevosellaan Ribon. Samainen ratsukko nappasi myös luokasta 2, 90cm, sijan kaksi. Luokassa 2 sijoittui myös Ella Inkinen sijalle 6, hevosella Casmeur, sekä Hanna Järvinen sijalle seitsemän, ratsullaan Kontura.

Luokassa 3, 100cm, seuran konkari Mikael Wahlman ja Beau 2761 sijoittuivat sijalle kaksi. Samainen ratsukko nappasi myös luokasta 4, 110cm, sijan seitsemän. Luokassa 4 sijoittui myös Sari Simola ratsullaan Juniper Quick Quality sijalle kaksitoista.

Sari Simola hevosella Juniper Quick Quality olivat myös 120cm luokassa sijalla kuusi. Samassa luokassa sijoittui Aura Vasama sijalle kuusitoista ratsullaan Zidane VDL.

Onnea kaikille seuran edustajille hienosta kisamenestyksestä!

Kuvat: Janina Pitkänen

Teksti: Hanna Järvinen