Koulukilpailuiden 2.7. lähtölistat & kilpailijatiedote

30.6.2017

Lähtölistat löydät TÄÄLTÄ

 

KILPAILIJATIEDOTE KOULU TASO-I 2.7.2017

LUOKAT RATSASTETAAN JÄRJESTYKSESSÄ 4, 3, 5, 6 .
Luokkien alkamisajat noin klo. heC 10.00, paraluokka 12.05, heB 13.00, heA 15.05.

1. Ilmoittautuminen ja maksut Cafe Prestigeen viimeistään ½h ennen luokan alkua. Kanslia & Buffetti löytyvät kentän päädystä,pitkän vaalean tallin päädystä, käynti sisään lasiterassin läpi. Maksut ainoastaan käteisellä.

2. Paikalla tulee olemaan useita ulkopuolisia ratsukoita, huomioithan tämän saapuessasi piha-alueelle ja saavut rauhallisesti.

3. Vesipiste löytyy merkittynä pienen maneesin nurkalta. Samassa paikassa myös kottikärryt ja talikko. Siivoathan omat ja hevosesi jäljet,kiitos.WC:t löytyvät pienen maneesin kahviosta ja tuntihevostallista.

  • Pararatsastajat HUOM! Kutsusta poiketen ilmoitamme että meiltä löytyy InvaWC yläpihalta. Asfalttia pitkin kulkiessa ensimmäinen talli vasemmalla nimeltä Kilpatalli. Kulku WC tiloihin onnistuu myös pyörätuolilla.

4. Vapaa verryttely ja käsihevoset isossa maneesissa. Pararatsastajat voivat verrytellä rauhassa myös pienessä maneesissa, muille käytössä ainoastaan iso maneesi. Verryttelyssä erityishuomio että pararatsastusluokan valmistautumistauon aikana ja luokan lopussa kentällä olijat saavat ainoastaan kävellä. Pidämme kilpailijat ajan tasalla kuulutuksin.

5. Rata isolla geopat-pohjaisella ulkokentällä. (Jos sää erittäin huono kilpailupäivän aamuna on mahdollisuus siirtää rata sisään).

  • Verryttelyalueella kentän päädyssä saa olla max. 8 ratsukkoa samaan aikaan + radalla suorittava.

6. Luokan heC ja pararatsastusluokka tuomari Eeva Kaartinen, luokat heB ja heA tuomari Anna Johansson.

7. Luokkien alkamisaikoja ei aikaisteta, luokkien sisällä näkyvät ajat ovat siis vain suuntaa antavia aikoja. Pyrimme pysymään ilmoitetuissa luokkien alkamisajoissa ja tiedotamme kuulutuksin tilannetta pitkin kilpailupäivää.

8. Numero kilpailupaikalle sunnuntaina 040 962 5755. Kilpailuidenjohtaja Helena Rosti-Salo.

9. Kilpailupaikan osoite Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskus, Korpikyläntie 198 15880 Hollola.

10. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa!