Koulukilpailuiden 13.8.2017 kutsu

30.7.2017

Korpikylän Ratsastajat ry Kilpailukutsu taso-I

Kouluratsastus sunnuntai 13.8.2017.

Kilpailut ovat avoimet kaikille. Samalla kilpaillaan Korpikylän Ratsastajien minijuniori- juniori ja seniorimestaruudet.

1. Korpikylän Raviohjelma 2016.

Luokka ratsastetaan kilpailuharjoituksena. Avoin ratsukoille myös avustajan kanssa. Luokassa jokainen yli 50% saanut suoritus palkitaan ruusukkeella ja erikseen palkitaan 2 tuomarin valitsemaa ratsukkoa tsemppipalkinnolla.

2. Tutustumisluokan kouluohjelma 2016. Avoin kaikille.

KopRan minijuniorimestaruusluokka. Tavarapalkinnot kaikille sijoittuneille. Minijuniorimestarille pokaali+palkinto.

3. Helppo B FEI Lasten esiohjelma A 2015. Avoin kaikille.

KopRan juniorimestaruusluokka. Tavarapalkinnot kaikille sijoittuneille. Juniorimestarille pokaali+palkinto.

4. Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6 (ruotsalainen kenttäkilpailuohjelma) päiv. 2009. Avoin kaikille.

KopRan seniorimestaruusluokka. Tavarapalkinnot kaikille sijoittuneille. Seniorimestarille pokaali+palkinto.

1. Tervetuloa kilpailemaan Korpikylän Ratsastajat ry:n tason-I kouluratsastuskilpailuihin sunnuntaina 13.8.2017 alkaen klo.10.

2. Noudatamme kilpailuissa SRL:n kilpailusääntöjä. Sama hevonen saa startata 2 rataa.

- Luokka 1. ratsastetaan kilpailuharjoitusluokkana. Luokassa 1. sallittua pitää raippa radalla ja ratsastaa ilman kannuksia. Ilmoittautumiset luokkaan 1 joko tallin seinälle tai sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com. Viestiin tiedot : Oma nimesi, seura jota edustat tai GC, ratsun nimi.

3. Tuntiratsastajat ilmoittautuvat listaan ratsastuskoulun ilmoitustaululla. Hevosvalinnat oman opettajan kanssa.

4. Ilmoittautumiset suoraan Kipaan. Lisätiedot tms. koprakisailmo@gmail.com .

5. Osallistumismaksu 20€/rata muiden seurojen jäsenet. KopRalaiset 10€/rata.

6. Seuranmestaruuksista kilpailevien ikärajat.

- minijuniorit iältään 8-13v.

- juniorit iältään 14-18v.

-seniorit 18v.->

Korpikylän Ratsastajien jäsenet saavat osallistua mihin vain luokkaan taitotasonsa mukaisesti, mutta mestaruudesta voi kilpailla vain omassa sarjassaan. Lisätietoja tarvittaessa osoitteesta koprakisailmo@gmail.com tai numerosta 040-962 5755.

7. Viimeinen ilmoittautumispäivä keskiviikko 9.8.3017. Peruutukset viimeistään perjantaina 11.8.2017. Ei jälki-ilmoittautumisia!

8. Lähtölistat julkaistaan viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä seuran sivuilla. Samalla julkaistaan kilpailijatiedote.

9. Mahdolliset lisätiedustelut joko sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com tai p.040 9625755/ Helena R-S.