Entisten Nuorten KouluKilpailut 28.10.2017

10.10.2017

ENKK 2017

Tervetuloa osallistumaan hyväntuulisiin kouluratsastuskilpailuihin Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskukseen. Ratsastajien alaikäraja K18.
Jo perinteeksi muodostuneet kilpailut ovat hauska yhteinen tapahtuma ratsastaville aikuisille.

Tänä vuonna teemana on Suomi 100-vuotta, teemasta jokainen voi ammentaa omat ideansa joko puvustuksen ja/tai musiikin suhteen, teemaan pukeutuminen ja oma musiikki radalle vapaaehtoista.

Palkittavat ratsukot:
-Ratojen pistemäärien perusteella parhaat ratsukot
-Paras taiteellinen toteutus/ kokonaisuus
-Paras meininki

Kenenkään tuloksia ei julkaista julkisesti, ja kaikki K-18 rajan täyttävät, joilla on jonkin seuran jäsenyys tai GreenCard, ovat tervetulleita mukaan. Osallistujamäärä rajoitettu 30 ratsukkoon ja 1 startti per ratsastaja.

1. Helppo C, E.B. Special 2015
2. Helppo B:0 2009

1. Tervetuloa kilpailemaan Korpikylän Ratsastajat ry:n tason-I kouluratsastuskilpailuihin lauantaina 28.10.2017 alkaen klo.15 Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskukseen.
2. Noudatamme kilpailuissa mukaillen SRL:n kilpailusääntöjä. Radalla saa olla raippa eikä kannuksia ole pakko pitää.
3. Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskuksen oppilaat ilmoittautuvat listaan ratsastuskoulun ilmoitustaululla. Hevosvalinnat oman opettajan kanssa.
4. Ilmoittautumiset suoraan tallin seinälle, tai sähköpostitse osoitteeseen koprakisailmo@gmail.com. Oma nimesi,seura jota edustat,ratsun nimi ja luokka johon osallistut. Jätä mielellään myös puh.numerosi ja mahdolliset toiveesi sähköpostitse. Musiikkitoiveet ilmoittautumisen yhteydessä.
5. Osallistumismaksu 20€/startti muiden seurojen jäsenet. KopRalaiset 10€/startti. Samalla hevosella saa startata 2 rataa.
6. Viimeinen ilmoittautumispäivä keskiviikko 25.10.2017. Peruutukset viimeistään perjantaina 27.10.2017. Ei jälki-ilmoittautumisia.
7. Lähtölistat julkaistaan viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä seuran omilla sivuilla ja facebookissa. Samalla julkaistaan kilpailijatiedote.
8. Mahdolliset lisätiedustelut joko sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com tai kilpailuidenjohtajalle p.040 9625755/ Helena R-S
9. Kilpailupaikkana maneesi. Verryttelyssä käytössä myös toinen maneeseista.