Seuralaisten kisamenestystä toukokuulta

4.6.2018

Toukokuussa kisamenestystä Korpikylän ratsastajien edustajille!

Korpikylän ratsastuskeskuksen uusi ratsastuksenopettaja Anu Tapio on osallistunut hevosellaan Cassidy Moon Tuusulan Ratsastajat Ry:n järjestämiin 4.5.2018 pidettyihin 2 -tason estekilpailuihin. Anu ja Cassidy Moon ovat ratsastaneet puhtaan radan 90 cm luokassa. Luokan arvostelu A.1.0 eli kaikki puhtaan radan ratsastaneet, ovat sijoittuneet.

Aura Vasama hevosellaan Baroness VI on osallistunut Tuusulan Ratsastat Ry:n järjestämiin 3-tason estekilpailuihin 5.5.2018 ja sijoittunut avoimessa 130 cm luokassa kolmanneksi. Lisäksi Aura ja Baroness VI sijoittuivat 6.5.2018 Future Challange 130cm + 135cm luokassa upeasti neljänneksi.

Katariina Konttinen hevosellaan Campari DJ on osallistunut Nastolan Urheiluratsastajat Ry:n järjestämiin 1-tason kouluratsastuskilpailuihin 10.5.2018 ja sijoittunut Helppo A:0, 2009 luokassa hienosti toiseksi prosenteilla 60.400 %.

Mari Carlson ratsastanut hevosellaan Caprilord Riders Innillä 12.5.2018 järjestetyssä 3-tason 110cm luokassa puhtaan radan. Luokka on ollut avoin 5-7 -vuotiaille hevosille arvostelulla A.0.0. Luokan arvostelu tarkoittaa sitä, että kaikki perusradan virhepisteittä selvittäneet ratsukot, ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla.

Hilda Koivisto hevosellaan Conally Z ovat osallistuneet 12-13.5.2018 Helsingissä järjestettyyn 2-tason Pony Event Associatio -kilpailuun. Hilda ja Conally Z sijoittuivat luokassa 105 cm kolmanneksi.

Kateriina Vanhanen hevosellaan Ilosg Calon on osallistunut 20.5.2018 Lahden Ratsastajat Ry:n järjestämiin 1- tason kouluratsastuskilpailuihin ja sijoittunut toiseksi luokassa Helppo B:O prosenteilla 68.200 % ja voittanut luokan Helppo A:1 prosenteilla 63.654 %.

Korpikylän Ratsastajat Ry järjestivät 24.5.2018 1-tason esteratsastuskilpailut osana jo perinteeksi muodostunutta Korpikylä Spring Touria. Useampi seuran edustaja ratsasti upeasti sijoituksille kotikentällä. Tarkemmat tulokset löytyvät osoitteesta: https://korpikylanratsastajat.sporttisaitti.com/…

25.5.2018-27.5.2018 kilpailtiin Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskuksessa Korpikylä Spring Tour 2-3 -tasolla. Tourille osallistui useita Korpikylän Ratsastajien edustajia ja tässä kovatasoisessa kilpailussa osa ratsukoista ylsi hienosti sijoituksille asti:
- Sara Vornanen sijoittui hevosellaan Shiling avoimessa 2 -tason 90 cm luokassa sijalle neljä.
- Mikael Wahlman osallistui tallin omalla kasvatilla Tenlook Classylla 2 -tasolla kilpailtavaan noviisisarjaan, joka oli avoin 4 -vuotiaille. Luokan korkeus 90 cm. Miksu ja Lassi suorittivat radan puhtaasti ja luokassa kaikki puhtaan radan ratsastaneet ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla.
- Hilda Koivisto sijoittui hevosellaan Conally Z avoimessa 2 -tason 100 cm luokassa sijalle seitsemän.
- Mikael Wahlman sijoittui hevosella Armani II avoimessa 3 -tason 120 cm luokassa sijalle kymmenen.
- Aura Vasama ratsasti puhtaan radan hevosella Good Lord 3 -tason 130 cm korkeudella kilpailtavassa luokassa, joka oli avoin 7 -vuotiaille hevosille. Luokassa kaikki puhtaan radan ratsastaneet ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla.
- Mikael Wahlman sijoittui hevosella Blueberryhill's Avantgard avoimessa 3 -tason 120 / 130 cm avoimessa luokassa sijalle kymmenen.

Tarkemmat tulokset Korpikylä Spring Tourista löytyvät osoitteesta: https://online.equipe.com/fi/competitions/24781

Onnittelut menestyksestä ja tsemppiä kauden tuleviin kisoihin!

Kuvassa Mikael Wahlman ja Blueberryhill's Avantgard