Elokuun kisakuulumisia

17.9.2018

Elokuussa Korpikylän ratsastajat niittivät upeita tuloksia kisakentiltä!

Mimmi Uusitalo ja Kantje´s Bayart nappasivat upeasti isojen ponien Suomen Mestaruuden PowerPark Show:ssa Alahärmässä. Mimmi ja Suffeli taituroivat 1. ja 3. osakilpailusta voittoon ja 2:sta osakilpailussa toiselle sijalle.

Aura Vasama ratsasti junioreiden SM-kisojen ensimmäisessä osakilpailuissa hevosella Zidane VLD voittoon ja sijoittui vielä upeasti samassa luokassa hevosellaan Good Lord kolmanneksi. Toisesta osakilpailusta Aura nappasi hevosella Good Lord voiton ja nappasi vielä kaupan päälle Zidane VLD:llä neljännen sijan ja hevosella Barones S VI kuudennen sijan.

5.8.2018 Korpikylän ratsastajat järjestivät 1-tason estekilpailut kotikentällä Korpikylän Kartanon ratsastuskeskuksessa. Seuran edustajat tekivät hyviä suorituksia radoilla ja nappasivat voittoja sekä sijoituksia. Tarkemman tulokset löytyvät osoitteesta: https://korpikylanratsastajat.sporttisaitti.com/

Anu Tapio hevosellaan Cassidy Moon ovat sijoittuneet toiseksi 18.8.2018 Ratsastusseura Kiva Ry:n järjestämissä 1 -tason kilpailuissa, luokka 100 cm, arvostelu 367 (A2/A2)

Mari Carlson hevosellaan Caprilord on ratsastanut voittoon Ratsastuskeskus Ainossa 17.8.2018 järjestetyssä 1-tason luokassa 105 cm, arvostelu arv. 367.1(A2/A2).

25.8.2018 ratsastettiin Korpikylän ratsastajien estemestaruudet kotikentällä. Minijunioreiden mestaruuteen kiiti Laura Terävä ja Saatus, Entisten nuorten mestaruuden vei vauhdikkaalla suorituksella Tiina Jokinen ratsulla Saatus, Junioreiden mestaruuden nappasi Peppi Koivunen hevosellaan Gold Kheid ja Senioireiden mestaruuden voitti Johanna Vainio hevosellaan Ruubert. Tarkemmat tulokset löytyvät osoitteesta: https://online.equipe.com/fi/competitions/26495

Suurenmoiset onnittelut Suomenmestaruudesta Mimmille ja Suffelilla, seuramestaruuksista Lauralle ja Saatukselle, Tiinalle ja Saatukselle, Pepille ja Goldille sekä Johannalle ja Vilpelle! Onnittelut myös kaikille muille voitoista ja sijoituksista. Jatkaahan samaan malliin ja tsemppiä kaikille tuleviin kisoihin!