Miksi liittyä Korpikylän ratsastajiin?

19.2.2019

Moni meistä hevosharrastajista miettii näin alkuvuodesta kuuluako ratsastusseuraan, vaihtaako seuraa vai erotako kokonaan. Ratsastusseuraan jäsenyys tuo mukanaan muun muassa seuraavat edut: ratsastusvakuutus, Hippos-lehti, mahdollisuus osallistua ratsastuskilpailuihin sekä toimihenkilökoulutuksiin ja suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Tiesitkö muuten, että nämä eivät ole ainoat edut, mitä jäsenyys tuo mukanaan? Käypä vilkaisemassa mitä kaikkea muuta jäsenetuja on tarjolla osoitteesta: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenedut/

Mutta minkä takia valita juuri Korpikylän Ratsastajat Ry:
- seuran järjestämissä 1-tason kisoissa lähtömaksu on pienempi seuran jäsenille kuin muiden seurojen jäsenille.
- seura järjestää vuosittain retken hevostapahtumaan ja osallistuu matkakuluihin. Viime vuonna kohteena oli Tampereen hevosmessut ja seura maksoi retken linja-autokyydin.
- jäsenet saavat -15 % alennuksen lähes kaikista Veljekset Wahlstén Oy:n tuotteista.
- seura tukee menestyksekkäitä ratsastajia kilpailuavustuksin.
- tänä keväänä Suski Suomena pitää Mind Riders luennon Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskuksella. Tilaisuuden hinta seuran jäseniltä on 10 euroa ja ulkopuolisilta 20 euroa.
- mikäli seuran jäsen haluaa suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä (pois lukien kilpailutulosten perusteella anottavat merkit) maksaa seura puolet merkin hinnasta sekä näiden postikulut.

Tervetuloa liittymän Korpikylän Ratsastajat Ry:n. Lisätietoa liittymisestä löytyy osoitteesta: https://korpikylanratsastajat.sporttisaitti.com/…/kopraan-…/