Muutos kilpailijoiden tukemiseen vuonna 2019

19.2.2019

Korpikylän Ratsastajat Ry muuttaa jatkossa kilpailijoiden tukemista. Muutoksella halutaan varmistua siitä, että ratsastajia tuetaan tasapuolisesti hyvästä kilpailumenestyksestä. Aikaisemmin seura on tukenut kilpailevia ratsastajia maksamalla 2-tasolta ja siitä ylöspäin ratsastajan lisenssimaksun.

Jatkossa Korpikylän Ratsastajat Ry tukee kilpailevia ratsastajia maksamalla kilpailuavustuksia kaikista 2 -tasolta ylöspäin saaduista sijoituksista. Ratsastajan tulee itse pitää kirjaa sijoituksistansa ja avustus haetaan seuralta erillisellä lomakkeella. Seuran hallitus päättää kilpailuavustuksiin käytettävän lopullisen euromäärän, kun seuran tilinpäätös on vahvistettu. Avustuksiin käytettävä euromäärä jaetaan kaikkien ratsastajien yhteenlasketuilla pisteillä, jolloin saadaan 1 pisteen hinta. Kunkin ratsastajan saama pistemäärä kerrotaan hinnalla ja näin saadaan ratsastajan avustussumma.