Retki Tampereen Hevoset-messuille la 6.4.2019

14.3.2019

Seura järjestää retken Tampereen Hevoset-messuille lauantaina 6.4.2019.

Jotta retki toteutuu, tarvitaan väh. 20 osallistujaa. Kaikille Korpikylän Ratsastajien jäsenille bussikyyti on ilmainen. Jos et ole seuran jäsen, bussi maksaa 10e/hlö. Paikan päällä jokainen ostaa sisäänkäynniltä pääsylipun. Kysythän huoltajalta luvan osallistua retkelle, jos olet alle 18-vuotias. Ikäraja ilman valvojaa on 10 vuotta. Valvojaksi kelpaa myös vanhempi sisarus tai kaveri. Bussimatkat ovat valvottuja hallituksen puolesta, mutta messualueella jokainen huolehtii itsestään.

Lähtö pullapoikien risteyksessä sijaitsevan Nesteen pihasta (Keskikankaantie, Hollola) n. Klo 7.30 ja takaisin tampereelta lähtö on n. Klo 17.30.

Sitovat ilmoittautumiset tuntitallin seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse osoitteeseen kopra.hallitus@gmail.com. Mainitse viestissä oma nimi, puhelinnumero ja seura.

Messuohjelma ja lippujen hinnat osoitteesta https://www.hevosmessut.fi/fi/