Kouluratsastuskilpailuiden kutsu 28.7.2019.

3.7.2019

Tervetuloa kilpailemaan Korpikylän Ratsastajat ry:n tason-1

kouluratsastuskilpailuihin sunnuntaina 28.7.2019.

1.Helppo C, E.B Special 2015.
Avoin kaikille. Luokassa kilpaillaan samalla KopRan minijuniorimestaruudesta.

Luokka 1 tullaan jakamaan kahteen osaan, jakaen ratsukot omine ryhmineen tuntihevosiin ja ulkopuolisiin ratsukoihin.

2. Helppo B:0 2009.
Avoin kaikille. Luokassa kilpaillaan samalla KopRan juniorimestaruudesta.

Luokka 2 tullaan jakamaan kahteen osaan, jakaen ratsukot omine ryhmineen tuntihevosiin ja ulkopuolisiin ratsukoihin.

3. Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6,(ruotsalainen kenttäkilpailuohjelma 2000), päiv.2009.
Avoin kaikille. Luokassa kilpaillaan samalla Kopran seniorimestaruudesta.

4. Kilpailuharjoitusluokka kilpailu-uransa alussa oleville harjoitteluvaiheessa oleville ratsukoille. Avustaja sallittu myös taluttaen.

Korpikylän Kartanon Raviohjelma 2015. Luokka erillisessä liitteessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com.

1. Tervetuloa kilpailemaan Korpikylän Ratsastajat ry:n tason-I kouluratsastuskilpailuihin sunnuntaina 28.7.2019 alkaen klo.10.00.

2. Noudatamme kilpailuissa SRL:n kilpailusääntöjä. Sama hevonen saa startata 2 rataa.

3. Kilpailupaikkana iso geopat-pohjainen ulkokenttä.

4. Luokat 1-3 Ilmoittautumiset suoraan Kipaan. Luokka 4 ilmoittautumiset sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com. Oma nimi,seura,hevosen nimi,yhteystiedot.

5. Osallistumismaksu 10€ Kopralaiset.

6. Seuranmestaruuksista kilpailevien ikärajat.

• minijuniorit iältään 8-13v.

• juniorit iältään 14-18v.

• seniorit 18v. ja vanhemmat.

Kilpailut ovat avoimet kaikille. Samalla kilpaillaan Korpikylän Ratsastajat ry:n seuranmestaruuksista. Ratsukot osallistuvat mestaruuksista kilpaillessaan ikänsä mukaiseen luokkaan.

7. Viimeinen ilmoittautumispäivä tiistai 23.7.2019. Peruutukset viimeistään torstaina 25.7.2019. Ei jälki-ilmoittautumisia!

8. Lähtölistat julkaistaan viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä seuran sivuilla. Samalla julkaistaan kilpailijatiedote.

9. Mahdolliset lisätiedustelut joko sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com tai p.040 9625755/ Helena R-S.