Entisten Nuorten KouluKilpailut 15.11.2019

13.10.2019

ENKK 2019

Tervetuloa osallistumaan hyväntuulisiin aikuisten kouluratsastuskilpailuihin Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskukseen. Ratsastajien alaikäraja K18.
Jo perinteeksi muodostuneet kilpailut ovat hauska yhteinen tapahtuma ratsastaville aikuisille.

Tänä vuonna vuorossa on fantasia-teema!
Teemasta jokainen voi ammentaa omat ideansa joko puvustuksen ja/tai musiikin suhteen, teemaan pukeutuminen ja oma musiikki radalle vapaaehtoista.

Palkittavat ratsukot:
-Luokkavoittajat, paremmuus ratkaistaan prosentein.
-Paras taiteellinen toteutus/ kokonaisuus
-Paras meininki

Kaikki K-18 rajan täyttävät, joilla on jonkin seuran jäsenyys tai GreenCard, ovat tervetulleita mukaan. Osallistujamäärä rajoitettu 30 ratsukkoon ja 1 startti per ratsastaja.

1. Helppo C, E.B. Special 2015
2. Helppo B / K.N. - SPECIAL 2009

1.Tervetuloa kilpailemaan Korpikylän Ratsastajat ry:n tason-I kouluratsastuskilpailuihin perjantaina 15.11.2019 alkaen klo.17 Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskukseen.
2. Noudatamme kilpailuissa mukaillen SRL:n kilpailusääntöjä. Radalla saa olla raippa eikä kannuksia ole pakko pitää.
3. Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskuksen oppilaat varaavat hevosen listaan ratsastuskoulun ilmoitustaululla.
4. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen koprakisailmo@gmail.com. Oma nimesi,seura jota edustat,ratsun nimi ja luokka johon osallistut. Jätä mielellään myös puh.numerosi ja mahdolliset toiveesi sähköpostitse. Musiikkitoiveet ilmoittautumisen yhteydessä.
5. Osallistumismaksu 20€/startti muiden seurojen jäsenet. KopRalaiset 10€/startti. Samalla hevosella saa startata 2 rataa.
6. Viimeinen ilmoittautumispäivä tiistai 12.11.2019. Peruutukset viimeistään keskiviikkona 13.11. Ei jälki-ilmoittautumisia.
7. Lähtölistat julkaistaan viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä seuran omilla sivuilla ja facebookissa. Samalla julkaistaan kilpailijatiedote.
8. Mahdolliset lisätiedustelut joko sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com tai kilpailuidenjohtajalle p.040 9625755/ Helena R-S
9. Kilpailupaikkana maneesi.Tuomarina Noora Särösalmi.
10.Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin!