KILPAILUAVUSTUSTEN HAKEMINEN KAUDELTA 2019

2.12.2019

Korpikylän Ratsastajat Ry myöntää jäsenilleen kilpailuavustuksia kaudesta 2019 alkaen 2-tasolta ylöspäin voittojen ja sijoitusten perusteella; kannattajajäsenyys ei oikeuta avustuksen hakuun.

Hakemus tulee toimittaa 31.1.2020 mennessä, tämän jälkeen toimitettuja avustuksia ei enää käsitellä. Hakemukseen ratsastaja kokoaa kaikki pisteisiin oikeuttavat tuloksensa; hakemuksessa tulee mainita kilpailun nimi, kilpailun taso, paikkakunta, sijoitus, luokka, sekä tilinumero avustuksen maksua varten. Hakemukset tulee toimittaa kootusti yhdellä sähköpostilla.

Seuran sivuilta löytyy kaavake hakemuksia varten (KopRa > Tiedostoja), kaikki hakemukset tarkistetaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen etelaheidi@gmail.com, otsikoithan hakemuksesi selkeästi.