Kilpailukutsut

KORPIKYLÄN RATSASTAJAT RY HARJOITUSKOULUKILPAILUT SUNNUNTAINA 8.3.2020

1. Korpikylän Kartanon Raviohjelma. Avoin kilpailemista aloitteleville ratsukoille. Hyväksytyt suoritukset palkitaan ruusukkeella.

2. Helppo C:2 2000. Avoin kaikille.

3. Helppo B:3 2019. Avoin kaikille.

4. Helppo A FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2019. Avoin kaikille.

1. Tervetuloa kilpailemaan Korpikylän Ratsastajien järjestämiin harjoituskoulukilpailuihin sunnuntaina 8.3.2020 alkaen klo.10. Kilpailupaikkana Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskus.
2. Noudatamme kilpailuissa mukaillen SRL:n kilpailusääntöjä. Raippa sallittu radalla.

3. Ilmoittautumiset sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com. Viestiin oma nimesi ja seura jota edustat, puhelinnumerosi, ratsun nimi ja luokka mihin osallistut. Ratsastuskoulun oppilaat ilmoittautuvat listaan tallin seinällä.
4. Ilmoittautuminen on rajattu 1 startti per ratsukko. Sama hevonen saa tehdä kaksi suoritusta.

5. Osallistumismaksu 20€/startti muiden seurojen jäsenet. KopRalaiset 10€/startti.
6. Viimeinen ilmoittautumispäivä keskiviikko 4.3.2020. Peruutukset viimeistään perjantaina 6.3.2020. Ei jälki-ilmoittautumisia.
7. Lähtölistat julkaistaan viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä facebookissa ja seuran sivuilla. Samalla julkaistaan kilpailijatiedote.
8. Mahdolliset lisätiedustelut joko sähköpostitse koprakisailmo@gmail.com tai kilpailuidenjohtajalle p.040 9625755/ Helena R-S.
9. Sijoittuneet ratsukot palkitaan ruusukkein.