Lähtölistat & kilpailijatiedotteet

KOPRAN KOULURATSASTUSKILPAILUT 9.8.2020

Aikataulu:

Aloitamme kilpailut jo klo.9.00 sunnuntaille luvatun hellekelin vuoksi.

Luokka 1 alkaa klo.9.00.

Luokka 2 alkaa klo.11.10.

Luokka 3 alkaa klo. 15.20.

Palkintojenjako suoritetaan ratsain (tuntiratsastajat jalan). Ruusukkeet laitetaan sijoittuneille ratsukoille välittömästi tulosten ratkettua kentän päädyssä, josta saavutaan palkintojenjakoon. Palkintojenjaossa ei kätellä tuomaria, mutta tulokset kuulutetaan ja kunniakierros suoritetaan normaalisti radan sisällä.

• Kanslia löytyy parkkipaikan vierestä Cafe Prestigestä, jossa sijaitsee myös buffetti. Ei lähdönvarmistuksia. Hevosen asiakirjat on pyydettäessä näytettävä.
  • Seuraa kuulutuksia päivän aikana, aikataulut ovat suuntaa antavia.
  • Saavuthan kilpailupaikalle rauhallisesti. Parkkipaikan läpi kulkee yleinen tie, joten ethän parkkeeraa keskelle tietä. Seuraa parkkipaikan merkintöjä parkkeerauksessa.
  • Verryttely kentän päädyssä radan vieressä ja isossa maneesissa. Käsihevoset iso maneesi.
  • Vesipiste hevosille löytyy tuomaritornia vastapäätä, vesipiste on merkitty.
  • Talleihin kulku hevosen kanssa ulkopuolisilta kielletty.
  •  Alueelta löytyy useampi wc jotka ovat selkeästi merkitty. Inva-wc kilpatallin
  • päädyssä.
  • Juoksutus ei ole sallittua kilpailualueella missään.
  • Siivoa omat ja hevosesi jäljet alueelta! Lanta-astioita on sijoitettuna
  • ympäri aluetta.
  • Aluetta ympäröivillä pelloilla ja teillä ratsastus kielletty.
  • Jos joudut perumaan starttisi ilmoitathan sen heti kun tiedät ettet pääse
  • paikalle!
  • Numero kilpailupaikalle 040 9625755/ Helena Rosti-Salo, kilpailuidenjohtaja.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa kilpailemaan Korpikylään!