KopRaan liittyminen

Tervetuloa mukaan seuratoimintaan!

Ratsastusseuran jäsenyys tuo mukanaan SRL:n jäsenedut, mm. ratsastusvakuutuksen, Hippos-lehden ja oikeuden suorittaa hevostaitomerkkejä sekä osallistua seurakilpailuihin. Ko-pRa toivottaa Sinut tervetulleeksi mukaan seuran toimintaan!

Ko-pRan jäsensihteeri on Helena Rosti-Salo puh. 040 962 5755 ja hänen yhteystietonsa ovat helena.rosti@hotmail.com.Ota yhteys Hekuun, hän hoitaa liittymisesi eteenpäin.

Ilmoita sähköpostilla nimesi, täydellinen osoitteesi ja henkilötunnuksesi. Muista valita myös oikea jäsenlaji (seniori, juniori, seniori perheenjäsen tai juniori perheenjäsen.) Ratsastaja on juniori sen vuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta. Perhejäsenyys puolestaan edellyttää, että samassa taloudessa asuu joko seniori- tai junioritäysjäsen.

HUOM! SEURAN VAIHTAJAT, MUISTAKAA ILMOITTAA VUODEN 2016 JÄSENKORTIN JÄSENNUMERO, KIITOS!

Koska Ko-pRa on SRL:n jäsenseura jäsenmaksu sisältää sekä Ko-pRan että SRL:n osuuden:
Korpikylän Ratsastajat ry:n seuraosuuden jäsenmaksu on varsinainen jäsen 13 € ja perhejäsen 7 €. SRL:n osuudet näet alla olevasta listasta.  Seuran järjestämiin kisoihin osallistuminen edellyttää että SRL:n osuus on maksettu.

VUODEN 2020 jäsenhinnat (Ko-pRa + SRL). Kopra päätti jälleen olla nostamatta omaa osuuttaan tulevalle kaudelle.
Seniorijäsen 65 € (13+52)
Juniorijäsen 58 € (13+45)
Seniori perhejäsen 33 € (7+26)
Juniori perhejäsen 29,50 € (7+22,50)

Ko-pRan kannatusjäsen 10 €, ei sisällä seurajäsenyys etuja.

Henkilöjäsenedut näet SRL:n sivuilta.

Luvat

Kilpailuluvan myöntää seura jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Lupa anotaan jäsensihteerin kautta. E-lisenssi 1-tason kilpailuihin aktivoidaan itse osoitteessa ratsastus.fi. Sääntökoulutus ja -koe tulevat olla voimassa SRL:n sääntöjen mukaisesti. Huomioithan tasolta toiselle siirtyessäsi että lajikohtaiset kvaalituloksesi ovat kunnossa, jos kvaalit eivät ole kunnossa ja siirryt liian aikaisin tasolta toiselle tuloksesi mitätöidään. Luvista ja kvaaleista lisää ratsastus.fi.